Nieuwsarchief

05-01-16 Trainingskamp ADO DH

Het was bij het ontwaken een prettige constatering. Geen monotoon getik van regen op de ruiten maar het zachte klopje van de eerste straal zon. Een verschil van dag en nacht en een prachtig begin van de derde dag van het trainingskamp van ADO Den Haag in Sotogrande.

Voor een paar spelers stond er direct na het ontbijt weer een sessie met Ed Groven op het programma. Diverse bewegingen uit de bokssport, aandacht voor het voetenwerk, elasticiteit en natuurlijk boksen. Kasteneer en Gorré hadden het na een aarzelend begin prima naar hun zin.

Henk Fraser had het al aangekondigd. In Sotogrande zou ook conditioneel de basis worden gelegd voor de tweede helft van het seizoen. Onder toeziend oog van de wilde paarden die draafden op de bergen achter de trainingsvelden, draafden de spelers van ADO Den Haag langs pionnen en hekjes om te werken aan de conditionele waarden.

Bij de lunch hoorde de spelers van Henk Fraser dat ze een vrije middag werd gegund en Jilles Zevenbergen kon meedelen dat het teamuitje een definitief karakter had gekregen. De selectie van ADO Den Haag zal woensdag in het stadion van Betis Sevilla live de derby van die stad aanschouwen. De mededeling zorgde voor groot enthousiasme bij de spelers. Geen vrije middag voor Ruben Schaken overigens. Hij verzorgde voor ons een rondleiding over het complex en voelde ploeggenoten aan de tand over de stand van zaken op de kamer en controleerde de inhoud van de reistassen. Allemaal te zien op ADO TV op onze website www.adodenhaag.nl.