Nieuwsarchief

20-08-15 Beugelsdijk definitief terug bij ADO Den Haag

Tom Beugelsdijk speelt dit seizoen weer in het geel-groen van ADO Den Haag. De verdediger tekende vandaag een contract voor drie seizoenen. Daarmee keert de 25-jarige Beugelsdijk terug bij de club waar hij begon met voetballen en na het seizoen 2013-2014 met pijn in het hart vertrok.

Beugelsdijk vertelde tijdens het ondertekenen van het contract zeer gelukkig te zijn met zijn terugkeer naar ADO Den Haag.

"Dit voelt echt als thuiskomen. Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer kan voetballen bij mijn club. Ik kijk er nu al naar uit om weer in het Kyocera Stadion vol te knallen en te beesten", aldus Tom Beugelsdijk tijdens de persconferentie.

Beugelsdijk groeide in zijn eerste periode bij ADO Den Haag uit tot een echte publiekslieveling. De verdediger bewees zijn waarde door altijd voorop te gaan in de strijd, met echte Haagse Bluf te spelen en altijd tijd vrij te maken voor de fans.

John Metgod, Technisch Manager bij ADO Den Haag, is zeer blij met de komst van de exponent uit onze jeugdopleiding.

"Met Tom halen wij een jongen binnen met een goede mentaliteit. Hij is van jongs af aan opgegroeid bij onze club en heeft onze jeugdopleiding succesvol doorlopen. Met zijn strijd en Haagse bluf kan hij een verdere impuls geven aan de ontwikkeling van de ploeg", aldus John Metgod.

bron:www.adodenhaag.nl