Nieuwsarchief

03-09-13 Jeugdspelers geselecteerd voor Oranje

Bij zowel Oranje Onder 19, als Onder 18 en Onder 17, zijn we als ADO Den Haag vertegenwoordigd. Danny Bakker, al meetrainend met de selectie elke dag, is geselecteerd voor het Onder 19 van bondscoach Wim van Zwam.

Het elftal van Van Zwam neemt het vrijdag 6 september in Groesbeek op tegen Duitsland, vier dagen later (dinsdag 10 september) gevolgd door een treffen met Italië in Alphen aan den Rijn. De aftrap op de complexen van De Treffers (Duitsland) en ARC (Italië) is beide wedstrijden om 18.30 uur. Catalin Tira is ook nog eens opgeroepen voor Roemenië Onder 21!

Bahadir Bulut en Hector Hevel zaten in de voorselectie van Oranje Onder 18, maar haalden net niet de definitieve selectie van bondscoach Remy Reijnierse voor het oefenduel op maandag 9 september in Ayr tegen de leeftijdsgenoten uit Schotland.

Segun Owobowale is geselecteerd voor het Nederlands elftal Onder 17. Het elftal van de nieuwe coach Maarten Stekelenburg neemt van maandag 9 september tot en met dinsdag 17 september deel aan een vierlandentoernooi in Duitsland.