Nieuwsarchief

11-02-13 ADO DH vrouwen heropenen Basic-Fit Ladies Only

Op vrijdag 8 februari heeft de selectie van ADO Den Haag Vrouwen de (her)opening verricht van BASIC-FIT DEN HAAG LADIES, de vestiging van haar sponsor Basic-Fit aan de Grote Marktstraat te Den Haag. De gehele selectie van ADO Den Haag Vrouwen kan gedurende het gehele seizoen gebruik maken van de Basic-Fit vestigingen in Nederland.

Het traditionele lint werd daarbij doorgeknipt door trainer/coach Sarina Wiegman en de vestigingsmanager van Basic Fit onder toeziend oog van aanvoerder Lucienne Reichardt. Zij werden verder gadegeslagen door de gehele aanwezige selectie en supporters die zich hadden aangemeld voor een meet-en-greet met de speelsters.

Deze formele handeling werd gevolgd door een pittige circuit-training in deze Basic-Fit vestiging, waarbij weer eens bleek dat de speelsters helemaal klaar zijn voor de komende belangrijke wedstrijden in de BeNe League. De eerstvolgende thuiswedstrijd van de ADO Den Haagvrouwen is op vrijdag 1 maart a.s. in het Kyocera stadion tegen het Belgische Lierse SK.