Nieuwsarchief

16-11-12 Ziegler Group nieuwe broeksponsor ADO DH

Op vrijdag 16 november werd in het Kyocera stadion het contract getekend met Ziegler Nederland BV, behorend tot de Ziegler Group. Ziegler zal de rest van dit seizoen de broeksponsor zijn van ADO Den Haag, met een optie voor nog een jaar.

De directie en medewerkers van ADO Den Haag zijn erg trots dat er weer een groot internationaal bedrijf zich verbonden heeft aan ADO Den Haag. Vanaf zaterdag zal de selectie van ADO Den Haag al spelen met het bedrijfslogo van Ziegler op de broekjes van het wedstrijdtenue.

Namens Ziegler Nederland BV zullen financieel directeur John Dolman en algemeen directeur Willem Lodder aanwezig zijn bij de ondertekening, namens ADO Den Haag is Justin Goetzee, commercieel directeur van de partij.

Willem Lodder: “Dit is niet alleen mooi vanwege de kleurencombinatie, maar ADO en wij hebben ook dezelfde doelstellingen. Net als ADO Den Haag gaat ook Ziegler Nederland B.V. voor het linkerrijtje.”

Justin Goetzee: “Het is mooi dat we met Ziegler Nederland B.V. weer een internationaal bedrijf aan ADO Den Haag hebben kunnen binden. Na het eerste gesprek hebben we gemerkt dat beide partijen qua mentaliteit goed bij elkaar passen”.