Nieuwsarchief

26-07-12 Programma Open Dag ADO Den Haag

Op zaterdag 4 augustus is het dit jaar weer zo ver, onze traditionele Open Dag bij het stadion. Het Heldenplein zal weer omgetoverd worden tot een groot terras, een markt vol winkeltjes en een speelterrein voor de kinderen.

Het thema dit jaar is Sport, dus de bezoekers kunnen kennis maken met andere sporten dan voetbal. En de spelers worden uiteraard weer spectaculair gepresenteerd.
De Open Dag is van 11.00 uur tot 17.00 uur, aansluitend speelt de selectie een wedstrijd in het Kyocera stadion tegen Newcastle United. Oud-jeugdspeler en huidig international Tim Krul komt daarmee terug naar Den Haag om te spelen. De informatie over de kaartverkoop staat elders op deze site.

De Open Dag op zich is gratis toegankelijk, alleen voor de wedstrijd worden kaarten verkocht. Het programma:

11.00 - 12.00 uur inloop Handtekeningensessie van de spelers
12.30 - 13.30 Presentatie spelers en speelsters
14.00 - 15.30 Stadiontour
17.00 Wedstrijd

De gehele dag zal er muziek worden gedraaid, er komen wat artiesten voorbij en TV West icoon Willem van Zuilen zal alles aan elkaar praten. Radio West en Den Haag FM hebben een studio in de Brasserie vanuit waar live wordt uitgezonden, dit is ook een kijkje waard. De speelsters zijn in de Kyocera stand, daar kunt u op de foto met hen en de schaal én de beker. Er rijden weer driftende auto's op het terrein voor de hoofdingang, het belooft weer een spektakel te worden!