Nieuwsarchief

19-07-12 Gaat goed met Lex Schoenmaker

Vandaag zijn een aantal mensen van ADO Den Haag al bij Lex Schoenmaker op bezoek geweest. Hij wordt nog wel goed in de gaten gehouden, maar ligt inmiddels op een normale kamer. 

Hij moet nog wel rustig aan doen, maar wandelt af en toe voorzichtig door het ziekenhuis. Zelf hoopt hij komend weekend naar huis te mogen, maar de artsen moeten nog overleggen wat er verder gaat gebeuren.
Lex wil iedereen die belangstelling heeft getoond enorm bedanken, het heeft hem heel erg veel goed gedaan. Bijna vol ongeloof vertelde hij dat er reacties waren gekomen van zó veel mensen, variërend van sponsors en supporters tot oud-spelers, collega's en andere mensen uit de voetballerij.
Zondag op maandagnacht werd Lex Schoenmaker opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. De artsen constateerden hartklachten, hebben meteen gehandeld en er zijn stents geplaatst in zijn kransslagader. 
We houden jullie op de hoogte over de toestand van Lex en iedereen die hem een hart onder de riem wil steken kan mailen naar info@adodenhaag.nl. Wij zullen dan alle mails bewaren, zodat Lex ze kan lezen als hij weer thuis is.