Nieuwsarchief

19-06-12 Steijn over de aanwinsten van ADO Den Haag

Maurice Steijn heeft in gesprek met ELF Voetbal Magazine zijn licht laten schijnen op de aankopen van ADO Den Haag. "We komen goed uit de transferperiode."

ADO Den Haag heeft middenvelder annex gelegenheidsspits Lex Immers verkocht aan Feyenoord, maar wist zich tevens al te versterken met een aantal nieuwelingen. Het zijn bijna allemaal spelers met Eredivisie-ervaring. "Dat was ook mijn vraag richting het bestuur. Als je de ambitie hebt om niet rond de vijftiende plaats te spelen, dan moet je dit soort spelers binnenhalen. Dat is ook geen garantie dat je in de top-9 gaat spelen. Maar het belooft in ieder geval beter te worden als dat je alleen maar spelers uit de Jupiler League haalt. Ik ben hartstikke blij met deze spelers."

Danny Holla (FC Groningen), Kevin Jansen (Feyenoord), Dion Malone (Almere City FC), Aaron Meijers (RKC Waalwijk), Rydell Poepon (De Graafschap) en Vito Wormgoor (De Graafschap) spelen komend seizoen hun duels bij de club achter de duinen. ADO Den Haag heeft de transfers van Holla en Poepon vandaag bevestigd via de clubsite. Beide spelers ondertekenden een tweejarig contract, met een optie voor nog een seizoen.

www.elfvoetbal.nl