Nieuwsarchief

31-05-12 Immers: liever Feyenoord dan Fulham

Lex Immers heeft deze week een miljoenenaanbod van het Engelse Fulham afgeslagen, omdat hij met alle geweld een vierjarig contract bij Feyenoord wilde tekenen. De aanvaller van ADO Den Haag heeft vanuit zijn vakantieverblijf aan de Turkse zuidkust overeenstemming bereikt over een vierjarig contract en ook de clubs hebben een akkoord over de transfersom van 900.000 euro.

Immers wordt dinsdag officieel gepresenteerd als nieuwe aankoop van de stadionclub, waar hij na de zomer met een beetje geluk Champions Leaguevoetbal speelt. De Hagenaar wordt ’s morgens na aankomst op Schiphol eerst opgehaald door zijn nieuwe werkgever om te worden gekeurd in het Medisch Centrum Erasmus. Daarna reist hij naar De Kuip om zijn handtekening te plaatsen.

De leiding van Feyenoord heeft een paar dagen in spanning gezeten, omdat trainer Martin Jol met Fulham 400.000 euro boven het bod van technisch directeur Martin van Geel ging zitten. Jol bleek op de hoogte van de biedingen die Feyenoord had gedaan, wachtte zijn kans af en besloot daarna toe te slaan. De directie van ADO Den Haag wilde graag zaken doen met de Londense club, Feyenoord dacht Immers voor het tweede achtereenvolgende jaar niet te kunnen binnenhalen, maar tot verbazing van alle partijen zei Immers keihard nee tegen de club van Scheveninger Jol.

De ploeg van Maurice Steijn zal vandaag in een klap doorschakelen en Rydell Poepon en Danny Holla binnenhalen. Het duo zat al een tijdje in de wachtkamer en hebben geduld gehad om bij ADO te kunnen tekenen.