Nieuwsarchief

03-04-12 Verhoek wil kans grijpen bij Stade Rennes

John Verhoek is momenteel uitgeleend een ADO Den Haag, maar weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 23-jarige spits staat onder contract bij Stade Rennes en heeft over enkele weken een gesprek over zijn toekomst met de huidige nummer zeven van de Ligue 1.

Verhoek kende een sterke start in het shirt van ADO, maar zit de laatste weken regelmatig op de bank. "Het was mijn doel om hier tien, vijftien doelpunten te maken en in het begin leek het daar ook op. Ik had gehoopt om clubtopscorer te worden, maar daar denk ik niet zo heel veel meer aan," aldus de Hagenaar.

De aanvaller heeft begrip voor de huidige situatie. "Op dit moment kan ik er vrede mee hebben. Als de trainer het gevoel heeft dat hij de voorkeur moet geven aan anderen, leg ik mij daar bij neer. Het gaat op dit moment om ADO, niet om mijn persoontje."

Over enkele weken beginnen de gesprekken met Stade Rennes over zijn toekomst. "Ik zie dan wel wat zij met mij voorhebben. Mijn contract loopt nog drie jaar door en ze hebben altijd gezegd dat ze in mij de spits van de toekomst zien. Als zij vinden dat het nog te vroeg is, zijn er zat clubs die mij willen huren of willen kopen. Uiteindelijk wil ik mijn kans grijpen bij Rennes, dat heb ik altijd gezegd."