Nieuwsarchief

24-03-12 ADO Den Haag - FC Twente 1-1

Steve McClaren zag zaterdagavond een rommelig FC Twente wederom punten morsen in de Nederlandse Eredivisie. De Tukkers slaagden er niet in om ADO Den Haag te verslaan: 1-1.

De thuisploeg was het grootste deel van het duel de betere ploeg en wist zich gesteund door een vroege voorsprong na een knappe volley van Ebi Smolarek. Twente oogde ongeïnspireerd en kwam geen moment tot goed voetbal door het vroege Haagse storen.

Pas gedurende de tweede helft kwam de ploeg van trainer Steve McClaren beter in de wedstrijd. Na een uur spelen kopte Glynor plet op aangeven van Ola John de gelijkmaker binnen. Twente probeerde vervolgens door te drukken, maar slaagde er niet meer in de winnende treffer te produceren.

In de slotfase was Wesley Verhoek, de van ADO Den Haag overgekomen buitenspeler maakte zijn debuut voor Twente, met een schot op de paal nog het dichtste bij de 2-1. Tegenvaller voor Twente was eveneens het uitvallen van Peter Wisgerhof. De aanvoerder leek hersteld van een hamstringblessure, maar ging zaterdag opnieuw voortijdig naar de kant.