Nieuwsarchief

03-01-12 Castelen mist weerzien met ADO

Hamburger SV reist woensdag met 26 spelers af naar het trainingskamp in Málaga. Trainer Thorsten Fink heeft onder meer drie jeugdige talenten aan de groep toegevoegd, die zich tot 12 januari in Zuid-Spanje voorbereidt op de tweede seizoenshelft. In dat gezelschap is evenwel geen plaats ingeruimd voor Romeo Castelen.

De 28-jarige vleugelaanvaller heeft volgens Fink niet de gehoopte vorderingen gemaakt nadat hij in november een liesblessure had opgelopen. De onfortuinlijke Castelen had zojuist zijn rentree gemaakt bij Die Rothosen na bijna twee jaar blessureleed. De bedoeling is dat Castelen in Hamburg blijft voor zogeheten opbouwtraining.

Extra zuur voor de tienvoudige Oranje-international, die vorige zomer verrassend een nieuw eenjarig contract kreeg aangeboden, is dat Hamburger SV op 10 januari een oefenduel speelt met zijn voormalige club ADO Den Haag.

Verder ontbreekt bij HSV voormalig FC Groningen- en PSV-aanvaller Marcus Berg. De Zweed liep tijdens de laatste competitiewedstrijd in 2011 een gebroken sleutelbeen op.