Nieuwsarchief

23-12-11 Aad Mansveld shirt voor glazen huis

Het Glazen Huis staat dit jaar in Leiden en voor Serious Request wilde ADO Den Haag uiteraard weer een duit in het zakje doen. Maurice Steijn had al op de veiling op de 3FM site (3fm.nl/veiling) een lunch met de selectie aangeboden en donderdagavond gaf hij nog een Aad Mansveldshirt, een ADO Den Haag bal en een VIP arrangement voor vier personen voor een wedstrijd naar keuze weg. Degene die de bal of het shirt koopt, mag het zelf komen laten signeren in het Zuiderpark.

DJ Coen Swijnenberg ving Maurice op, donderdagavond om 23.45 uur. In het huis gaat met regelmaat de bel en komt er een gast langs die mooie items komt brengen. De DJ's weten niet wie er langs komt en waren dan ook blij verrast met een trainer uit de Eredivisie die in de winterstop, zo laat op de avond, nog even langs komt. Uiteraard werd er naast de veilingitems ook even gesproken over het incident in de Amsterdam ArenA. De DJ's zitten dan wel opgesloten en eten niet, maar het nieuws volgen ze wel.

Jan Kooijman was als slaapgast in het huis en toen hij hoorde dat er over voetbal werd gesproken, sloot ook hij even aan in het gesprek.

De ADO Den Haag items zijn nu dus in het bezit van 3FM en staan op hun veiling. Bied dus en bezorg jezelf een leuk cadeau en doe een enorm goede geste voor deze actie!