Nieuwsarchief

03-12-11 Vol TV-programma zaterdag in Groen Geel Magazine

Het TV-programma “Groen Geel Magazine” van Haaglandenvoetbal en Groen Geel Hart zit zaterdag weer barstens vol. Voor de camera verschijnen Ruud Mansveld, Maurice Steijn, Ali Boussaboun en Christian Kum.

Het programma wordt vanaf 18.00 uur uitgezonden via Regio TV/Infothuis (en verder herhaald op de zaterdagavond, zondag en maandag). Ruud Mansveld vertelt over het bijzondere shirt dat is ontworpen ter nagedachtenis aan zijn vader. Maandag, 5 december, is het twintig jaar geleden dat het het ADO-idool overleed.

ADO kreeg van de KNVB geen toestemming om in dat shirt te spelen, maar het wordt wel gedragen bij de warming up. Ali Boussaboun laat weten, dat hij enorm gemotiveerd is om zijn club ADO te 'helpen' tegen zijn oude club NAC. Trainer Maurice Steijn gaat nader in op het met Boussaboun gesloten contract.

Groen Geel Hart maakte in het Zuiderpark een item met Christian Kum, die het duel tegen NAC aan zich voorbij moet laten gaan vanwege een uitsluiting naar aanleiding van zijn gele kaart van afgelopen weekend tegen Excelsior.

“Groen Geel Magazine”, vanaf zaterdagavond te zien op Regio TV/Infothuis en nadien ook op deze website in Haaglandenvoetbal TV.

www.haaglandenvoetbal.nl