Nieuwsarchief

31-10-11 Telegraaf: Immers: Ik snap Co wel

Lex Immers kon zaterdagavond nauwelijks geloven dat zijn ploeg met 4-0 had verloren van Heerenveen. ,,Ik denk dat wij grote delen van de wedstrijd het beste team waren, maar het lukte ons niet om te scoren”, baalde de middenvelder van ADO Den Haag.

,,Na rust kregen we voldoende mogelijkheden om terug te komen in de wedstrijd, maar dan moet je die wel benutten. Anders valt de goal aan de andere kant. Dat is in het voetbal een wet en die bleek ook nu weer op te gaan.”

Teletekst
Immers was ondanks de nederlaag redelijk tevreden over het spel van de club uit de Hofstad. ,,We kwamen op achterstand, maar bleven voetballen. Dat deden we goed, maar als het dan 2-0 wordt en je komt met tien man te staan is het klaar. Mensen die alleen op Teletekst naar de uitslag hebben gekeken zullen denken dat Heerenveen een makkelijk avondje heeft gehad, maar dat beeld klopt niet. Ik begrijp nu nog beter wat Co Adriaanse bedoelde met de term ‘scorebordjournalistiek’. Op deze nederlaag is maar één woord van toepassing: geflatteerd.”