Nieuwsarchief

23-11-11 Shirt Mansveld-FC Den Haag

ADO Den Haag en kleding sponsor Errea hadden speciaal voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag een bijzonder wedstrijdshirt laten maken. Met een foto van Mansveld mee gesublimeerd aan de voor en achterkant, met op de achterkant Mansveld Forever als tekst is afgekeurd door de KNVB.

De uitleg van de KNVB is dat er geen foto’s van Iconen op een shirt mogen staan. Ondanks de vele verzoeken van de club. Wel heeft ADO Den Haag nu bij hoge uitzondering toestemming gekregen voor de warming-up en line-up voorafgaande van de wedstrijd. De shirt worden vanaf volgende week verkocht bij ADO Den Haag, een speciale aanmaak van ongeveer 700 stuks.

De shirts die van de zelfde kwaliteit zijn als de home en away shirts gaan ongeveer voor de zelfde prijs weg als het huidige shirt, in tegenstelling tot het Europese shirt die ook in een beperkte oplage verschenen en een speciale aanmaak gemaakt werden gaan deze shirts een stuk goedkoper worden, mede door de fam van Aad hun rechten afstaan aan de club waardoor de prijs voor de supporter goedkoper komt te liggen dan het Europese shirt.