Nieuwsarchief

30-01-18 ADO DH speelt benefietduel in Kuip voor Support Casper

ADO Den Haag speelt op woensdag 21 maart aanstaande een benefietwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. Het duel wordt georganiseerd voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’, die zich met de campagne ‘Support Casper’ inzet voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

Feyenoord speelt elk seizoen een traditionele benefietwedstrijd voor een goed doel en ADO Den Haag werkt graag mee aan deze editie voor Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De herhaling van het treffen van afgelopen zondag wordt op woensdag 21 maart om 18.00 uur afgetrapt. Nadere informatie over zaken als kaartverkoop volgt later.

Support Casper is mede opgezet door prof. dr. Casper van Eijck, chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker bij het Erasmus MC en clubarts bij Feyenoord. Samen met meer dan twintig andere artsen en onderzoekers werkt hij er hard aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar de bestrijding van alvleesklierkanker. Op dit moment overlijden er dagelijks acht mensen in Nederland aan deze ziekte.