Nieuwsarchief

28-11-14 Fontein: Alle handtekeningen zijn gezet

Goed nieuws vanuit Den Haag. Maarten Fontein, de algemeen directeur van ADO Den Haag, heeft zojuist aan de businessclub van de Haagse ploeg medegedeeld dat Wang Hui en Mark van der Kallen alle handtekeningen hebben gezet voor overdracht van de papieren.

Dat meldt Jan-Hermen de Bruijn, de hoofdredacteur van ELF Voetbal, op Twitter. Daarnaast vertelde Fontein dat de jeugdopleiding van ADO Den Haag een sterke financiële injectie tegemoet kan zien vanuit China. Ook de scouting en commercie zullen van een injectie worden voorzien. Ook zal Wang een groot bedrag ter beschikking stellen voor de professionalisering van ADO Den Haag.

Maar er valt meer nieuws te melden vanuit het ADO Den Haag-kamp. Zo heeft Wang aan Fontein gevraagd of hij na 1 januari wil aanblijven als directeur van ADO Den Haag. Nu is het wachten tot alle formaliteiten in kannen en kruiken zijn.

Op 1 februari 2015, als ADO de competitiewedstrijd tegen Feyenoord in Rotterdam speelt, reist het hele bestuur van ADO, mogelijk inclusief Wang, samen met 1000 fans in colonne naar De Kuip. Op diezelfde dag zal vindt ook de aftrap voor het 'nieuwe ADO Den Haag' plaats ter gelegenheid van het 110 jarig bestaan van de club. Een dag eerder opent de burgemeester van Den Haag het nieuwe ADO-museum.

Bron Elfvoetbal