Nieuwsarchief

13-09-11 Toornstra:Slechte resultaten niet de schuld van Steijn

Onder John van den Brom liep ADO Den Haag als een trein en werd voor het eerst sinds 24 jaar deelname aan de voorrondes van de Europa League veiliggesteld. Dit jaar wil het wat minder vlotten, maar dat is volgens Jens Toornstra niet de schuld van nieuwe trainer Maurice Steijn.

"Ik denk niet dat je het op de trainer moet afschuiven", zegt de 22-jarige middenvelder in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Er staan volgens mij nog acht of negen dezelfde spelers in de ploeg en we moeten zeker niet naar de trainer kijken, maar naar onszelf. Ik weet niet waar het aan ligt, maar één ding is duidelijk, we moeten wel de koppen bij elkaar gaan steken en gewoon weer de flow van vorig seizoen terug zien te krijgen."

In de voorbije voetbaljaargang eindigde de club achter de duinen op de zevende plaats in de Eredivisie. Na 34 speelrondes stond de Haagse puntenteller op 54. ADO bezet op dit moment met vier punten de veertiende stek. De Graafschap werd met 0-3 aan de zegekar gebonden, het Vitesse van Van den Brom werd op 0-0 gehouden en tegen FC Groningen, PSV en RKC Waalwijk werd verloren met respectievelijk 4-2, 0-3 en 0-1.