Nieuwsarchief

19-08-11 Steijn: rond met Sander Keller

Het is een kwestie van tijd, dat Sander Keller kan gaan spelen voor ADO Den Haag. Trainer Maurice Steijn liet Haaglandenvoetbal weten, dat de club en de speler tot een akkoord zijn gekomen.

,,Alleen de hele papierwinkel met Zwitserland kost nog tijd, maar Keller gaat spelen voor ADO Den Haag”. Voor de oud-speler van FC Utrecht, die afgelopen seizoen speelde voor het Zwitserse Nauchâtel Xamax, was ook belangstelling van de kant van De Graafschap en Heracles.

Steijn: ,,Sander geeft er de voorkeur aan om voor ADO Den Haag te gaan spelen”. Zondag zal Steijn het in de thuiswedstrijd tegen PSV – afgaande op de training op vrijdagochtend – weer met het duo Chris Kum en Ramon Leeuwin doen. In de spits maakt – evenals tegen FC Groningen – Mike van Duinen weer zijn opwachting.

Over de Hongaar Laszlo Lencse, die deze week op proef was bij de Haagse BVO zei Steijn: ,,Een technische goede speler. Wij hebben hem goed bekeken. De technische staf zal zich dit weekend nader beraden of hij dé spits is die wij zoeken, die sterk genoeg is iets te doen met ballen die van de flanken komen.”

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)