Nieuwsarchief

24-11-11 Aad Mansveldshirts te koop in de Fanshop

Op 5 december is het 20 jaar geleden dat ADO Den Haag haar clubicoon Aad Mansveld verloor. Het duel dat dit jaar op 3 december thuis tegen NAC Breda wordt gespeeld zal in het teken staan van dit verlies. De spelers van ADO Den Haag zullen de warming up en de line-up doen met speciale shirts met de afbeelding van Aad erop.

In de hals van het shirt staat bij uitzondering, voor deze speciale gelegenheid, een keer FC Den Haag. Op de voorkant van het shirt staan de logo’s van ADO, FC Den Haag en ADO Den Haag. Deze shirts zijn in een limited edition ook te koop voor supporters. Om drukte zoals bij de verkoop van het Europese shirt te voorkomen, start er heden een voorinschrijving. Wie inschrijft in de Fanshop en betaalt, krijgt een seintje wanneer het unieke shirt op vertoon van de bon opgehaald kan worden. Dit zal sowieso vóór de wedstrijd ADO Den Haag – NAC Breda zijn.

De shirts zullen 64,95 euro gaan kosten, ze zijn van hetzelfde materiaal als de normale wedstrijdshirts. ADO Den Haag kan de shirts voor deze prijs aanbieden, doordat de familie Mansveld afstand heeft gedaan van het portretrecht en naamsrecht. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten M, L, XL, XXL, 3 XL, 4 XL.

De decemberkortingsregeling van 5% geldt niet voor dit artikel, maar Seizoen Club Cardhouders en mensen met een wedstrijdkaart voor ADO Den Haag – NAC betalen op vertoon van deze pas of kaart nog minder 58,45 euro. Zij krijgen dus 10% korting. Wie de pas of kaart vergeet kan niet achteraf de korting claimen.

Bron www.adodenhaag.nl