Nieuwsarchief

04-08-11 Publiek gelooft nog in ADO Den Haag

Niet alleen ADO Den Haag zelf, ook de fans van de club geloven nog in de volgende ronde van de Europa League. Ondanks de 3-0 nederlaag vorige week op Cyprus tegen Omonia Nicosia. De club heeft al meer dan 14.000 van de 15.000 beschikbare kaarten aan de man gebracht.

„Voor het publiek hopen we er een leuke wedstrijd van te maken. We gaan er zeker voor, maar als zij eenmaal scoren, moeten wij er vijf maken”, aldus trainer Maurice Steijn. „Dan weet je dat de competitie-opening zondag thuis tegen Vitesse belangrijker wordt voor ons."

Bij ADO houden ze zich vast aan de laatste wedstrijd van het vorige seizoen waarin de club zich kwalificeerde voor de Europa League. Het verdedigde een 5-1 voorsprong, maar had bij Groningen een verlenging met tien man en strafschoppen nodig om door te komen. Steijn tekent voor zo’n scenario met ADO opnieuw aan de goede kant van de score.

Inmiddels heeft de Haagse publiekslieveling Lex Immers laten weten open te staan voor een transfer naar Feyenoord. Volgens hem een stapje hogerop. Feyenoord heeft nog geen contact opgenomen met ADO en bestudeert hoe, of en op welke manier Immers eventueel naar De Kuip gehaald kan worden.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag: Coutinho; Ammi, Derijck, Kum, Luksik; Leeuwin, Radosavljevic, Toornstra; Verhoek, Immers, Vicento.