Nieuwsarchief

22-11-12 Kurhaus Hotel sponsort ADO DH Vrouwen

Het Steigenberger Kurhaus Hotel is toegetreden tot de sponsors van de ADO Den Haag Voetbalvrouwen. Daartoe werden woensdag de handtekeningen gezet door Erwin Bruyn (namens Steigenberger Kurhaus Hotel) en Kees Punt en Rob Reijenga (namens de Stichting ADO Den Haag Voetbalvrouwen).

Voor de Stichting ADO Den Haag Voetbalvrouwen is deze sponsoring een belangrijke impuls voor het verwezenlijken van haar ambitie om zich te plaatsen voor de BeneLeague A, de competitie waarin vanaf januari 2013 de vier beste Nederlandse clubs uit de vrouwen Eredivisie het gaan opnemen tegen de vier beste Belgische clubs.

,,De Stichting ADO Den Haag Voetbalvrouwen is er trots op dat een gerenommeerd bedrijf als het Kurhaus zich wil verbinden met de ADO Den Haag Vrouwen”, aldus Kees Punt. Het team van coach Sarina Wiegman, tweede op de ranglijst, kan op 30 november in de topper, thuis tegen koploper FC Twente, een belangrijke volgende stap zetten in het behalen een plaats bij de eerste vier. De wedstrijd begint om 19.30 uur in het Kyocera Stadion.

© Haaglandenvoetbal.nl