Nieuwsarchief

21-07-11 Atteveld helpt ADO Den Haag

ADO Den Haag wil in het uitverkochte Kyocerastadion vanavond een visitekaartje afgeven. De Hagenaars kan het bereiken van de derde voorronde in de Europa League bijna niet meer ontgaan met de 3-2 uitzege van vorige week bij het Litouwse FK Tauras op zak.

Direct na het duel begint de voorbereiding op het uitduel met het Cypriotische Omonia Nicosia. De Hagenaars gaan de komende tegenstander komend weekeinde al ter plaatse bestuderen. Verder heeft Maurice Steijn wat telefoonnummers verzameld van Nederlanders die op het eiland werkzaam zijn, zoals Tom Caanen en Raymond Atteveld. Vooral de laatste naam is pikant, omdat hij op 30 maart van vorig jaar nog met veel tumult de laan werd uitgestuurd bij ADO.

"Maar natuurlijk help ik ze. Dat hoofdstuk heb ik allang afgesloten. Ik heb tegenwoordig allang weer een goed contact met de mensen van de club, zoals Marc van de Kallen en Maurice Steijn”, zegt Atteveld vanaf Cyprus, waar hij werkt voor AEL Limassol. Steijn verving Atteveld destijds als interim, totdat de nu alweer vertrokken John van den Brom werd aangesteld.