Nieuwsarchief

19-12-13 Oud ADO Den Haag bij Word KiKa de BAAS toernooi

Van 27 tot en met 29 december zal er een driedaags zaalvoetbaltoernooi gehouden worden in sporthal De Schilp in Rijswijk. Aan het einde van dit evenement zal Oud ADO Den Haag aanwezig zijn met in de gelederen bijvoorbeeld ADO Den Haagspelers Rick Hoogendorp, Daniel Rijaard, Dennis Iliohan, Jeffrey Talan en Frans Danen. Gastspeler is Joey Spaan, oftewel Matsoe Matsoe.

De oud ADO Den Haag spelers zullen met hun team spelen tegen een oud Noordzee zaalvoetbalteam waar ex-international Kees Thies in zal spelen. De wedstrijd zal op 29 december gespeeld worden om 15.00.

Het evenement wordt georganiseerd door de gemeente Rijswijk, Sport en Evenementen Haaglanden en de Rijswijkse voetbalclubs Semper Altius en Vredenburch en zaalvoetbalvereniging ZVV Den Haag. De opbrengsten van dit evenement gaan naar het KiKa fonds.

Verder zullen er ook verschillende DJ’s optreden om voor een feestelijke sfeer te zorgen. Ook zullen er prijzen weggegeven worden variërend van iPods tot aan schoenen, er zal een grote Wipe-Out baan aanwezig zijn en je kan verschillende DJ-workshops bijwonen. Kortom er is voor iedereen wel wat te doen.

Dus wees erbij en word KiKa de baas!

Voor meer informatie over dit evenement kunt u ook terecht op de site www.se-haaglanden.nl of op de Facebook-pagina www.facebook.com/wordkikadebaas.