Nieuwsarchief

19-10-12 Eerbetoon zondag Silvio Roosa

Ter nagedachtenis van de onverwacht overleden Silvio Roosa, sinds jaar en dag aanhanger van onze mooie club, wordt er zondag een gepast eerbetoon georganiseerd. Uit alle lagen van de supporters is er voorafgaand aan de wedstrijd een respectvol eerbetoon bedacht en deze wordt uiteraard door ADO Den Haag ondersteund. Ook tijdens de wedstrijd zal in de 12e minuut op Midden-Noord een indrukwekkende actie worden gehouden door de generatiegenoten van Silvio.

Zorg dat u zondag op tijd op uw plekje zit en deel mee in dit eerbetoon aan één van ons. We hopen dat het de familie Roosa steun biedt in deze zware tijd.

Aankomende zondag speelt ADO Den Haag om 12:30 uur de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De spelers zijn er helemaal klaar voor en hebben na het interlandweekend genoeg energie om dezelfde passie, strijd en Haagse bluf op het veld te laten zien als tegen Ajax.
Voor deze wedstrijd geldt een 1 op 1 Club Cardverplichting. Het is dus per Club Card mogelijk om 1 kaart te bestellen.

Naast de Online verkoop en de verkoop via alle Ticketboxverkooppunten zal zondag de stadionkassa vanaf 10:00 uur geopend zijn voor kaartverkoop. Hier kunt u op vertoon van uw Club Card ook nog uw kaart kopen.