Nieuwsarchief

17-09-13 Vitesse wordt ingehaald op woensdag 2 oktober

In overleg met de KNVB, de Gemeente Den Haag en Vitesse is besloten dat de wedstrijd ADO Den Haag - Vitesse op 2 oktober in het Kyocera Stadion zal worden ingehaald. Aanvangstijstip van de wedstrijd is 15:30 uur.

De afgelopen dagen zijn gebruikt om naar een geschikte datum te zoeken om de afgelaste wedstrijd van afgelopen zaterdag in te halen. Hierbij lag de voorkeur op een doordeweekse avondwedstrijd met een aanvangstijstip tussen 19:00 uur en 20:00 uur.

Bij het bepalen van de nieuwe datum is er rekening gehouden met de planning van de programma’s in de KNVB beker en het interlandvoetbal.
Daarnaast mag vanuit de UEFA, op de speeldagen dat de UEFA Champions League en Europa League wedstrijden worden gespeeld, geen nationale competitiewedstrijd gelijktijdig met UEFA clubcompetities worden gespeeld, tenzij deze een half uur voor aanvang van de UEFA aanvangstijden zijn beëindigd. Derhalve is er op korte termijn geen andere mogelijkheid dan woensdag 2 oktober a.s. met een aanvangstijd van 15.30 uur.

LET OP: aangeschafte kaarten voor ADO Den Haag - Vitesse blijven gewoon geldig voor de inhaalwedstrijd. U kunt dus met uw reeds aangeschafte kaart(en) de wedstrijd bezoeken.

GRATIS kaart(en) voor wedstrijd naar keuze voor alle SCC-houders en alle supporters die een losse kaart hebben gekocht

Wij betreuren de gang van zaken rond de afgelasting van ADO Den Haag - Vitesse. Daarom doen wij graag een geste naar iedereen die een losse kaart voor deze wedstrijd heeft gekocht of een Seizoen Club Card heeft.

Ter compensatie van de afgelaste wedstrijd kunnen alle supporters die voor zaterdag 14 september 19:00 uur een losse kaart hebben gekocht voor ADO Den Haag - Vitesse en uiteraard ook onze Seizoen Club Cardhouders naast naar de inhaalwedstrijd ADO Den Haag - Vitesse ook nog eens een extra GRATIS kaart online bestellen* voor de volgende wedstrijden:

ADO Den Haag - N.E.C. d.d. 21-09-13
ADO Den Haag - Vitesse d.d. 02-10-13
ADO Den Haag - FC Twente d.d. 26-10-13
ADO Den Haag - Cambuur d.d. 09-11-13
ADO Den Haag - RKC Waalwijk d.d. 14-12-13
ADO Den Haag - Heracles d.d. 04-02-14

Seizoen Club Cardhouders kunnen deze GRATIS kaart bestellen via www.adodenhaag.nl/inhaalscc

Supporters met een losse kaart voor ADO Den Haag - Vitesse kunnen hun extra GRATIS kaart bestellen via www.adodenhaag.nl/inhaallos

* Het bestellen van deze gratis kaart kan alleen online via www.adodenhaag.nl/inhaalscc of www.adodenhaag.nl/inhaallos