Nieuwsarchief

16-11-17 Alles over ADO Den Haag - Heracles Almelo

Aanstaande zondag treft ADO Den Haag in het eigen Cars Jeans Stadion Heracles Almelo. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt. Hieronder vind je alles wat je moet weten over deze wedstrijd.

Feiten en weetjes
Na 11 speelronden heeft ADO Den Haag 14 punten. In slechts 2 van ADO Den Haag's laatste 14 Eredivisie-seizoenen had de ploeg meer punten na 11 wedstrijden (15 in 2010/2011 en 2012/2013).
Bij winst tegen Heracles komt ADO Den Haag op 17 punten, het meeste sinds 2010/2011 toen de club uit Den Haag 18 punten had na 12 wedstrijden.
Alleen de traditionele top-3 (allemaal 4) en PEC Zwolle (5) hielden dit seizoen vaker de nul dan ADO Den Haag (3).
Abdenasser El Khayati was in 2017 bij 10 Eredivisie-doelpunten van ADO Den Haag direct betrokken (8 goals, 2 assists), 4 meer dan elke andere speler.
Erik Falkenburg scoorde 5 keer tegen Heracles Almelo (in 14 Eredivisie-wedstrijden), vaker dan tegen elke andere ploeg.
Scheidsrechter Kevin Blom fluit zijn 400e competitieduel in het Nederlandse betaald voetbal (304 in Eredivisie en 96 in Eerste Divisie).
Tom Beugelsdijk is geschorst. Aaron Meijers (4) en Lex Immers (4) staan op scherp.
Kaartverkoop
Je kunt voor deze wedstrijd 4 kaarten bestellen, dus neem vooral vrienden en familie mee om samen een wedstrijd van ADO Den Haag in het stadion te beleven!
Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing.

Afscheid Rody de Boer
Vlak voor de wedstrijd neemt Rody de Boer afscheid van het publiek. De keeper vertrok afgelopen zomer naar Telstar. De Boer doorliep de gehele jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij zat er vanaf de F1. De afgelopen drie seizoenen maakte De Boer officieel deel uit van de hoofdselectie van ADO Den Haag. Hij maakte echter nooit zijn debuut in een officiële wedstrijd. De prestaties van De Boer bleven echter niet onopgemerkt bij de KNVB, want De Boer heeft al voor verschillende nationale jeugdteams gespeeld.
Vanaf 10.00 uur attracties op het plein!
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo zullen er weer leuke attracties op het Heldenplein en voor het MFC staan.
Zo kunnen onze jonge fans een echte ADO Den Haag stormbaan bestieren, is er een gatengoal én zijn er 3 pannaveldjes!
Vanaf 10.00 uur staan de attracties er (indien het weer het toelaat) dus kom op tijd naar het stadion!
15 jaar United Cheers bij ADO Den Haag!
De cheerleaders van United Cheers vieren bij de wedstrijd tegen Heracles hun jubileum bij ADO Den Haag. Zij komen al vijftien jaar bij onze mooie club. Ook nu geeft United Cheers weer een spetterend optreden in de rust.
Maak kans op 20% korting bij Jeans Centre en een VIP Meet&Greet met Bakker en Immers!
Rondom de wedstrijd zullen er flyers worden uitgedeeld van Jeans Centre, waar ook kleding van onze hoofdsponsor Cars Jeans wordt verkocht. Bewaar deze flyer goed, want tegen inlevering daarvan bij de vestiging van Jeans Centre in de Spuistraat in Den Haag krijg je 20% korting op alle jeans! Als je dan toch in de winkel bent, kun je je gelijk inschrijven voor een VIP Meet&Greet met Danny Bakker en Lex Immers op 6 december. De vijf winnaars daarvan worden op 2 december bekend gemaakt.
Fanshop en stadionkassa
De Fanshop van ADO Den Haag gaat zondag om 10.30 uur open. De Fanshop is tot een uur na de wedstrijd geopend. Let op: tijdens het duel zijn de deuren gesloten! De stadionkassa's, die aan de kant van de Haaglandentribune te vinden zijn, gaan ook om 10.30 uur open.
Arbitrage
Scheidsrechter: Kevin Blom
Assistenten: Rob van de Ven en Charl Schaap
Vierde official: Sander van der Eijk