Nieuwsarchief

16-04-13 4e Spinningmarathon voor Bewegen tegen kanker

Steunt u de spinningmarathon en daarmee Bewegen tegen kanker? Kom dan woensdag 17 april 2013 van 17:30 - 21:30 uur naar MCH Westeinde in Den Haag. Daar treft u bijvoorbeeld op de fiets aan: Vito Wormgoor, Kenneth Omeruo, Kevin Jansen, Aaron Meijers, Tom Beugelsdijk, Mike van Duinen en keeperstrainer Jacques Storm en fysiotherapeut Edwin Coret aan op een fiets. Naast hen komen nog meer bekende Nederlanders langs om dit goede doel te steunen.

Sinds 2009 biedt MCH in samenwerking met ADO Den Haag MCH patiënten met kanker iets extra’s. Dit doen zij vanuit het gezamenlijke initiatief Bewegen tegen kanker. Om deze extra zorg, in de vorm van faciliteiten en activiteiten, te kunnen blijven bieden, is nog steeds geld nodig. Daarom zal er dit jaar voor de 4e keer deze grote spinningmarathon worden georganiseerd om geld in te zamelen voor Bewegen tegen kanker.

De presentatie van de avond is in handen van Rob Andeweg en Jessica Mendels. U kunt gewoon lekker komen kijken en in de Warmoezierstraat voor de spinningtent gratis uw auto parkeren.

MCH Westeinde, centrale hal, Lijnbaan 32, 2512 VA DEN HAAG

Voor meer informatie: www.bewegentegenkanker.nl