Nieuwsarchief

14-05-12 Zondag live op EDL: Juventus - Napoli

De Finale Coppa Italia is zondagavond rechtstreeks op Eredivisie Live, leuk voor alle Juventusfans! Aansluitend aan de finales van de nationale play-offs doet Eredivisie Live zondag 20 mei rechtstreeks verslag van de bekerfinale in Italië. Om 21.00 uur trappen landskampioen Juventus en Napoli af in Rome voor de eindstrijd om de Coppa Italia. Commentaar tijdens de wedstrijd is van Michiel Teeling.

Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Humberto Tan en Kees Jansma. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door onder anderen Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook doordeweeks regelmatig veel (inter)nationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker, de Jupiler League, de DFB Pokal en de Engelse FA Cup. Naast het grote aantal live wedstrijden is er op Eredivisie Live ook veel extra’s te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires.

Eredivisie Live is zeven dagen per week voetbal en is bij een groot aantal TV aanbieders ook in HD beschikbaar. Alle live wedstrijden zijn via www.eredivisielive.nl ook online te volgen. Op de mobiele website m.eredivisielive.nl zijn live wedstrijden, samenvattingen, doelpunten, interviews en statistieken te bekijken. Voor de mobiele gebruiker is er tevens een iPhone app en Android app beschikbaar. Voor een nog intensere live wedstrijdbeleving tijdens Eredivisie wedstrijden is er Eredivisie Live Sidekick, het gratis Tweede Scherm van Eredivisie Live op www.eredivisielive.nl/sidekick