Nieuwsarchief

12-11-13 Wordt KIKA de Baas

Van 27 tot en met 30 december wordt in sporthal De Schilp het vierdaagse zaalvoetbaltoernooi ‘Word KiKa de Baas’ gehouden. De gemeente Rijswijk en verschillende Rijswijkse voetbalverenigingen hebben de handen ineen geslagen om een prachtig evenement neer te zetten waarbij de opbrengst naar KiKa gaat, de organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker.

De gemeente Rijswijk, Sport en Evenementen Haaglanden, de Rijswijkse voetbalclubs Semper Altius en Vredenburch, en de zaalvoetbalvereniging ZVV Den Haag organiseren dit vierdaagse zaalvoetbaltoernooi. Op zondag 29 december gaan, naast de verschillende jeugdteams, verschillende Nederlandse top(zaal)voetballers zich meten met elkaar. Oud ADO Den Haag, met spelers als Frans Danen, Jeffrey Talan, Rick Hoogendorp en Joey Spaan (beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh, Oh Cherso) is van de partij. De Haagse ex-profs nemen het op tegen een oud Noordzee zaalvoetbalteam waarin onder anderen Brian en Mark Moen, Harry de Haas, Mario Mansveld en ex-international Kees Thies meedoen.

De laatste wedstrijd van de dag gaat tussen de Den Haag All Stars, met spelers als zaalvoetbalinternational Kees Thies en Zakaria Amrani (van topclub FC Marlene) en ZVV Den Haag spelers Jeffrey Brand, James Dhanai, Jeffrey Ramkisoen en Rico Kogeldans, en de Street Legends, een verzameling van Rotterdamse/Amsterdamse balkunstenaars (o. a. Ricardo Pinto en Jermaine Vanenburg). De organisatie is nog bezig met andere grote namen. Informatie daaromtrent volgt.

Maar het is natuurlijk niet alleen topzaalvoetbal dat er in die vier dagen te zien is. De A-, B- C- en D-jeugd in de gemeente Rijswijk wordt gevraagd om zich in te schrijven voor dit spectaculaire evenement. Er zijn verschillende prijzen te verdienen (variërend van schoenen tot ipods) voor o.a. de beste speler en keeper. Meer informatie hierover op: www.se-haaglanden.nl of facebook.com/wordkikadebaas. Inschrijven kan per e-mail via debaas@se-haaglanden.nl of via de deelnemende verenigingen.

Tijdens dit evenement zullen verschillende bekende DJ’s zorgen voor de muzikale omlijsting. Sporthal De Schilp en omgeving zal worden omgetoverd tot een sportpark waar iedereen actief kan zijn met Pannavoetbal, Wipe Outbaan van 75 meter en nog veel meer… Of doe mee met een van “de Ontdekkers” activiteiten waaronder een spectaculaire DJ workshop.