Nieuwsarchief

10-05-12 Dirk Heesen kort contact gehad met ADO DH

Dirk Heesen heeft onlangs afscheid genomen van FC Oss. De 42-jarige oefenmeester heeft nog geen nieuwe club gevonden, maar wordt in verschillende media gelinkt aan ADO Den Haag. Heesen laat weten zeker open te staan voor een avontuur in Den Haag.

"Dat is een club waar ik voor wil gaan," laat de oefenmeester weten. Henk Fräser zou als hoofdtrainer bij FC Eindhoven aan de slag kunnen, waardoor er misschien een plek vrijkomt bij ADO Den Haag. "Ik heb het nieuws ook gelezen op verschillende voetbalsites. Ik heb kort contact gehad, maar officiële gesprekken zijn er nog niet geweest met ADO. Het maakt me ook niet zoveel uit waar ik aan de slag ga, als ik er mijn ei maar in kwijt kan. Ik wil graag een club waar ik volledig mijn aandacht in kan stoppen," aldus Heesen tegenover Kliknieuws.

Heesen was veertien jaar in dienst bij FC Oss en gaat kreeg een prachtig afscheid. "Ook de mensen die bij me waren, vonden het heel erg mooi. Zaterdag ben ik nog bij een dag van de supporters, daar wil ik graag bij zijn. Het is ook natuurlijk niet zomaar iets om na zo lange tijd te vertrekken. Dat stop je niet even in de kofferbak. Maar FC Oss gaat door, ook zonder Dirk Heesen. Ik hoop dat ze het volgend jaar onder Anton Janssen erg goed gaan doen, dat betekent toch dat de club groeit."