Nieuwsarchief

09-05-12 Boek Schoenmaker gepresenteerd

In zijn eigen businessunit, het Lex Schoenmaker Kwartiertje, ontving Lex zijn familie, een aantal vrienden en kennissen en de Haagse pers. Hij werd toegesproken door cabaretier Sjaak Bral, die met geweldige anekdotes hem nog wist te verrassen.

Links Ruud Mansveld met Lex Schoenmaker tijdens de presentatie van zijn boek.

Als verrassing was Viola Holt aanwezig, zij bedacht ooit de term Sexy Lexie en ze vond het een eer om dat verhaal nu ter ere van dit boekje te komen vertellen. En eenmaal in ons nieuwe stadion, want zij kende alleen het Zuiderpark, was ze meteen weer helemaal enthousiast voor ADO Den Haag, dus haar gaan we nog wel vaker zien.

Een mooie middag voor Lex, een mooi eerbetoon voor zijn 65e levensjaar en zoals hij zelf zei: 'Laten we er nog maar een stuk of 15 mooie jaren met de club bij doen!'

ADO Den Haag Voetbalbibliotheek:
Dit boekje maakt deel uit van een nieuwe, unieke, verzamelserie van 15 beoogde delen op liggend formaat. Resultaat van een samenwerking tussen ADO Den Haag en Sport Concepting. Deel 1: Lex Schoenmaker. Als tweede deel staat een Grote Groengele Kwis gepland, nummer 3 het Grote ADO ABC. Tevens staan biografieën over Aad Kila, superspits Wim Tap, Aad Mansveld, groengele fans, ADO Vrouwen en de legendarische wedstrijden tegen West Ham United op de rol. Als official ADO Den Haag Fanproduct zullen de delen verkrijgbaar zijn in de Fanshop, de online shop en de overige ADO Den Haag verkooppunten. Uitgangspunt van de serie is om de diverse facetten van de club op ‘Engelse wijze’, dus met veel respect voor en trots op de clubcultuur, vast te leggen.