Nieuwsarchief

08-06-12 Trainingskamp in Doorwerth, ADO DH selectie

De selectie van trainer Maurice Steijn bereidt zich op de nieuwe voetbalcompetitie o.a. Voor tijdens een trainingskamp van een week in Doorwerth, nabij Arnhem. De A-selectie zal daar van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli verblijven.

Voor het vertrek naar Doorwerth, heeft de ploeg de eerste oefenwedstrijd er al op zitten. Traditiegetrouw wordt gestart met een oefenduel tegen zondag derdeklasser Laakkwartier. Die wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 7 juli (17.00 uur) aan de Jan van Beersstraat.

ADO Den Haag begint de training als voorbereiding op het nieuwe seizoen op vrijdag 29 juni in het Zuiderpark om 18.00 uur. De formatie van Steijn komt vervolgens nog driemaal in actie voor een oefenduel op het complex van Laakkwartier.

Op zaterdag 14 juli, na terugkomst van het trainingskamp in Doorwerth, wordt er geoefend (tegenstander nog niet bekend) en vervolgens tegen FC Dordrecht (woensdag 25 juli, 19.00 uur) en FC Volendam (woensdag 1 augustus, 19.00 uur).

Tussendoor staan er nog oefenwedstrijd op het programma uit tegen zaterdag topklasser Rijnsburgse Boys, de club van ADO-directeur Cees Driebergen (zaterdag 28 juli) en het Westlandselftal op het complex van Lyra, sportpark ´De Zweth´, op zaterdag 21 juli.