Nieuwsarchief

08-05-12 Lex Schoenmaker signeert woensdag zijn boek

Woensdag wordt het boekje gepresenteerd dat over het leven gaat van clubicoon Lex Schoenmaker sr. Vanaf 14.00 uur zal hij in de Fanshop aanwezig zijn en het boekje, dat 7,95 euro kost, voor iedereen die wil signeren. Laat uw exemplaar dus uniek maken!

ADO Den Haag Voetbalbibliotheek:
Dit boekje gaat deel uitmaken van een nieuwe, unieke, verzamelserie van 15 beoogde delen op liggend formaat. Resultaat van een samenwerking tussen ADO Den Haag en Sport Concepting. Deel 1: Lex Schoenmaker. Als tweede deel staat een Grote Groengele Kwis gepland, nummer 3 het Grote ADO ABC. Tevens staan biografieën over Aad Kila, superspits Wim Tap, Aad Mansveld, groengele fans, ADO Vrouwen en de legendarische wedstrijden tegen West Ham United op de rol. Als official ADO Den Haag Fanproduct zullen de delen verkrijgbaar zijn in de Fanshop, de online shop en de overige ADO Den Haag verkooppunten. Uitgangspunt van de serie is om de diverse facetten van de club op ‘Engelse wijze’, dus met veel respect voor en trots op de clubcultuur, vast te leggen.

Deel 1 over Lex:
Vrijwel direct was duidelijk dat het eerste deel over niemand anders dan Lex Schoenmaker kon gaan. Bijna zijn hele leven aan ADO, FC Den Haag en ADO Den Haag verbonden, op 23 augustus bereikt hij de leeftijd van 65 jaar, en daar neemt dit boek alvast graag een feestelijk voorschot op. Hij is te beschouwen als een ware clubambassadeur, meewerkend en representatief richting media, maar ook – misschien wel veel belangrijker - altijd interesse voor en betrokkenheid bij supporters & fans. In het eerste deel van de Classics Voetbalbibliotheek, Baas over de Bal, blikt Lex Schoenmaker terug op zijn loopbaan als speler en trainer.