Nieuwsarchief

05-07-12 RVC leden weg bij ADO DH

De leden Paul Beijersbergen, Mr. Mark van der Kallen, en Mr. Nico Schipper keren niet terug voor een nieuwe termijn van vier jaar.

Bij enkele commissarissen heeft bij hun besluit om terug te treden de vele media-aandacht een rol gespeeld, die een wissel trekt op hun privé en zakelijk leven.

De twee nieuwe leden van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag zijn Mr. Jan Versteegh en Rens Vrolijk.

Mr. Jan Versteegh (46 jaar) is in het dagelijks leven bestuursvoorzitter van TeekensKarstens advocaten notarissen te Leiden en Alphen aan den Rijn. Daarnaast is hij voorzitter van VNO-NCW Rijnland en tevens lid van het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW West (Zuid-Holland en Noord-Holland).

Rens Vrolijk (61 jaar) is in het dagelijks leven directeur-grootaandeelhouder van Vrolijk Dienstengroep en RSB Uitzendorganisatie. Hij is al jaren als sponsor betrokken bij ADO Den Haag. Daarnaast is hij bestuurlijk betrokken bij tal van organisaties in de stad Den Haag en omgeving, onder meer in het MKB.

Henk Jagersma: “Jan Versteegh en Rens Vrolijk passen met hun achtergrond in het profiel. Op juridisch – en commercieel gebied brengen zij de nodige expertise mee. We zijn dan ook blij dat zij bereid zijn om als commissaris van de NV te fungeren.”