Nieuwsarchief

05-01-13 Horváth geblesseerd, Swinkels mee op stage

Gábor Horváth is vandaag, 4 januari, vertrokken naar Hongarije om geopereerd te worden aan zijn linkerknie. Hij heeft zijn kruisbanden afgescheurd en wacht dus een pittig revalidatietraject. We wensen Gábor veel sterkte toe en zien hem weer terug hier in Nederland als hij hersteld is van de operatie en mag starten met de revalidatie.

Ruud Swinkels (25) gaat zondag mee op trainingskamp. Deze keeper komt op stage om mogelijk toegevoegd te worden aan de selectie nu Robert Zwinkels geblesseerd is.

Swinkels had een contract bij PSV, dat is op 1 januari ontbonden. Hij kwam in de zomer over van FC Eindhoven naar de grote broer en met hem was afgesproken dat zijn dienstverband zou eindigen als de jeugdige Nigel Bertrams weer fit zou zijn. Dat is dus inmiddels het geval. Zodoende kan hij transfervrij op zoek naar een andere club.

Verder gaan een aantal jeugdspelers mee op trainingskamp, zoals de traditie voorschrijft eigenlijk. Zij trainen al regelmatig mee met de selectie. Het gaat om Danny Bakker, Robin Buwalda en Jordy van der Winden.

Op donderdag 10 januari, tijdens het trainingskamp in Estepona, zal de oefenwedstrijd gespeeld worden tegen het Haagse VUC.