Nieuwsarchief

03-12-12 Kolk wellicht aan de slag bij ADO DH

Santi Kolk gaat wellicht voor de vierde keer in zijn loopbaan aan de slag bij ADO Den Haag. De Hagenaren denken er over na om Kolk na de winterstop een contract te geven. De 31-jarige aanvaller hield in december zijn conditie op peil bij de selectie van trainer Maurice Steijn en maakte een positieve indruk.

Na zijn vertrek aan het eind van vorig seizoen bij NAC Breda deed de aanvaller bewust een stapje terug. 'Ik was er even helemaal klaar mee', zegt Kolk. 'Toch begon het weer te kriebelen en bij ADO heb ik het plezier weer teruggevonden.'

Mocht de komst van Kolk afketsen, dan is ook Stef Nijland nog een optie. De 24-jarige aanvaller komt niet voor in de plannen van PSV en was onlangs ook al dicht bij een overgang naar het Duitse FC Union Berlin.

Tegenover de komst van mogelijke versterking, rekent ADO ook op enkele vertrekkende spelers. De Hongaarse verdediger Gabor Horváth mag uitkijken naar een nieuwe club, terwijl ook Kevin Tano en Stanley Elbers op de nominatie staan om verhuurd te worden.