Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

23-09-17 ADO Den Haag-Sparta 1-0
23-09-17 ADO Den Haag-Sparta 1-0

ADO Den Haag heeft zaterdag de goede lijn voortgezet. Het ging ten koste van Sparta Rotterdam, dat in de Hofstad door een goal van Nasser El Khayati ten onder ging (1-0).

20-09-17 Feyenoord - ADO DH 2-0
20-09-17 Feyenoord - ADO DH 2-0

Een stuntje. Dat had ADO Den Haag woensdag nodig om de tweede ronde van de KNVB Beker te bereiken. Tegen Feyenoord in De Kuip deed de formatie van coach Fons Groenendijk grote gedeeltes van de wedstrijd niet onder voor de landskampioen, maar verloor het toch met 2-0.

20-09-17 Voorbeschouwing Groenendijk op Bekerduel
20-09-17 Voorbeschouwing Groenendijk op Bekerduel

Na Ajax wacht er vanavond wederom een grote tegenstander voor ADO Den Haag. In de eerste ronde van de KNVB Beker gaat de ploeg van trainer Fons Groenendijk op bezoek bij landskampioen Feyenoord. Een moeilijke loting, maar na het verdienstelijk gelijkspel tegen Ajax kan er in de Kuip ook wellicht iets moois gebeuren.