Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

24-06-20 In september publiek terug
24-06-20 In september publiek terug

Vanaf 1 september kan er weer publiek worden toegelaten bij wedstrijden in het betaalde voetbal. Dit adviseert het Outbreak Management Team aan de regering. Mits de clubs zich aan strikte voorwaarden houden. Zo moet de 1,5 metermaatregel worden gehandhaafd in het stadion, maar ook bij de in- en uitgang. Verder zijn spreekkoren niet toegestaan vanwege het gevaar op coronabesmetting.

22-06-20 Fans stemmen massaal tegen
22-06-20 Fans stemmen massaal tegen

Een grote meerderheid van de supporters van Eredivisie-clubs is tegen het spelen van wedstrijden op zondagavond. Dat blijkt uit een enquête van Supporterscollectief Nederland die in enkele dagen door 8.000 fans is ingevuld.

11-06-20 Strikte voorwaarden vangnet
11-06-20 Strikte voorwaarden vangnet

Het betaald voetbal hoopt op een vangnet van maximaal 140 miljoen euro. Het doel is om clubs de coronacrisis te laten overleven. De betrokken partijen hebben echter zeer strenge regels opgesteld voor clubs die in aanmerking komen voor dit noodfonds.