Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

19-02-17 ADO DH-Feyenoord 0-1
19-02-17 ADO DH-Feyenoord 0-1

Lang wist ADO Den Haag knap stand te houden tegen koploper Feyenoord. Maar het leverde zondagavond geen punten op. Dankzij een doelpunt van Karim el Ahmadi gingen de Rotterdammers er met de volle buit vandoor in het Kyocera Stadion. Een slotoffensief van ADO Den Haag kon ook niets meer uitrichten. Desalniettemin een nederlaag met perspectief voor de Hagenaars.

11-02-17 Go Ahead - ADO Den Haag 3-1
11-02-17 Go Ahead - ADO Den Haag 3-1

De wedstrijd in de kelder van de Eredivisie tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag is geëindigd in een zege voor de ploeg uit Deventer. In de Adelaarshorst werd het 3-1 voor Go Ahead Eagles.

08-02-17 Heesen naar ADO DH
08-02-17 Heesen naar ADO DH

Dirk Heesen komt per direct de technische staf van ADO Den Haag versterken. De 47-jarige voormalig verdediger tekent een contract tot het einde van dit seizoen met een optie voor nog twee seizoenen.