Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

06-01-20 ADO Den Haag - Noordwijk 2-0
06-01-20 ADO Den Haag - Noordwijk 2-0

ADO Den Haag heeft de eerste oefenwedstrijd van 2020 in een overwinning omgezet. In Alhaurín el Grande werd Tweede Divisionist vv Noordwijk met 2-0 opzij gezet in het eerste duel onder Alan Pardew. Een rake volley van Michiel Kramer brak de wedstrijd voor rust open, Erik Falkenburg verdubbelde de marge in de tweede helft.

02-01-2010 Mike Havekotte aan FC Dordrecht
02-01-2010 Mike Havekotte aan FC Dordrecht

Mike Havekotte zal in de tweede helft van dit seizoen het keepersshirt van FC Dordrecht dragen. De 24-jarige doelman uit Bilthoven wordt tot de zomer uitgeleend aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

25-12-19 Martin Jol technisch adviseur ADO Den Haag
25-12-19 Martin Jol technisch adviseur ADO Den Haag

Kort voor de kerst heeft ADO Den Haag een adviseur met een flinke dosis ervaring, voetbalverstand én clubliefde binnengehaald. Na het aantrekken van de Engelse hoofdcoach Alan Pardew en diens nieuwe assistent Chris Powell is nu ook Martin Jol terug bij ADO Den Haag.