Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

15-02-19 ADO Den Haag - PEC Zwolle 1-0
15-02-19 ADO Den Haag - PEC Zwolle 1-0

ADO Den Haag heeft voor een heerlijke start van het weekend gezorgd. Het team van Fons Groenendijk boekte een zéér gewenste en belangrijke overwinning op PEC Zwolle. 

10-02-19 Emmen - ADO Den Haag 3-2
10-02-19 Emmen - ADO Den Haag 3-2

ADO Den Haag heeft op vervelende wijze geen punten overgehouden aan het uitduel met FC Emmen, wat een wedstrijd met veel wendingen was. Waar ADO Den Haag in de eerste helft niet thuis gaf en met 2-0 achter kwam, was de tweede helft vele malen beter. Dankzij goals van John Goossens en Tomas Necid werd het 2-2, maar uiteindelijk won Emmen toch nog door een afstandsschot van Anco Jansen.

03-02-19 ADO Den Haag - Heracles 2-0
03-02-19 ADO Den Haag - Heracles 2-0

ADO Den Haag heeft zondag voor het eerst sinds vier maanden weer een thuiszege geboekt in de Eredivisie. In het laatste kwartier bracht Tomás Necid verlossing en bezorgde hij ADO Den Haag de punten die het verdiende.