Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

05-12-16 Clubicoon Aad Mansveld
05-12-16 Clubicoon Aad Mansveld

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat de Haagse voetballer overleed. Mansveld, die ook wel ‘Aadsjuh’ genoemd werd en wordt, werd slechts 47 jaar. Hij overleed aan de gevolgen van longkanker.

04-12-16 Mooi eerbetoon van der Kroft en Mansveld
04-12-16 Mooi eerbetoon van der Kroft en Mansveld

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen. Dit om Leo van der Kroft te herdenken, Lid van Verdienste die vorige week overleed. De minuut stilte gold tevens voor clubicoon Aad Mansveld, die maandag precies 25 jaar geleden overleed.

04-12-16 ADO Den Haag - FC Utrecht 0-2
04-12-16 ADO Den Haag - FC Utrecht 0-2

ADO Den Haag heeft zondagmiddag geen punten weten te behalen tegen FC Utrecht. De ploeg van coach Erik ten Hag was met 0-2 te sterk voor de thuisploeg. Nacer Barazite en Sebastien Haller scoorden namens Utrecht, dat het in het laatste kwartier nog maar tegen tien man hoefde op te nemen na een rode kaart voor Tom Beugelsdijk. ADO Den Haag was twee keer dichtbij een goal, maar twee maal werd de paal geraakt.