Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

13-05-20 Rankovic nieuwe trainer ADO Den Haag
13-05-20 Rankovic nieuwe trainer ADO Den Haag

Aleksandar Rankovic is de nieuwe hoofdtrainer van ADO. De 41-jarige Serviër tekent voor twee seizoenen in Den Haag, waar hij eerder al in het eerste elftal speelde en de jeugd trainde.

29-04-20 Pardew weg bij ADO Den Haag
29-04-20 Pardew weg bij ADO Den Haag

De wegen van ADO Den Haag en Alan Pardew gaan scheiden. De club en de 58-jarige oefenmeester hebben in goed overleg besloten om de samenwerking volgend seizoen niet door te zetten. Ook assistent-coaches Chris Powell (50) en Paul Butler (34), wiens contracten tevens aflopen, zullen niet terugkeren bij ADO Den Haag.

22-04-20 Geen betaald voetbal tot 1 september
22-04-20 Geen betaald voetbal tot 1 september

Het kabinet heeft besloten dat er tot 1 september geen betaald voetbal zal worden gespeeld, ook niet zonder publiek. Wat dit exact betekent voor het verdere verloop van de Eredivisie is op dit moment nog niet duidelijk.